Welkom
bij
Artori

Artori is het geesteskind en levensproject van Steven Van den Bremt en Inge Demuynck. Van bij de oprichting van hun engineering bureau lag de nadruk op realistische ontwerpen die leiden tot een maakbaar en verkoopbaar product. Terwijl Steven het creatieve en technische luik onder zijn vleugels neemt, staat Inge in voor de projectplanning en budgettering.

nice to meet you

Artori - Steven van den Bremt

Steven van den Bremt

Product Development Director

Steven studeerde af als Ingenieur Productontwerp. Hij werkte jaren voor een ontwerpbureau en had later de dagelijkse leiding over een spuitgietbedrijf. Met Artori brengt hij zijn visie op product design in de praktijk: een idee heeft meer kans op slagen als het realistisch wordt bekeken en ontworpen.

Inge Demuynck

Managing
Director

Inge studeerde af als Ingenieur Chemie optie kunststoffen. Na jaren ervaring opgedaan te hebben als technical writer en projectleider, is ze vandaag binnen Artori het aanspreekpunt voor de projectplanning en het budgettaire luik van de projecten.

“Elke stap die je zet, elke keuze die je maakt in een productontwerp, bepaalt de productie- en eindprijs van dat product. Het is onze taak je stap voor stap te begeleiden en te adviseren in het ontwerp.”

Steven Van Den Bremt

Get In touch

Exploitatiezetel
Kievitstraat 20 A/3
B – 8790 Waregem
T +32 56 90 32 30

Maatschappelijke zetel
Oosthoek 8
B – 8570 Anzegem