Blog

Bij Artori zitten we nooit stil en onze grijze massa draait altijd op volle toeren. Af en toe laten we een stukje van onze hersenspinsels en inzichten los in onze blog. 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Ik schrijf me in

Artori kijkt vooruit

Sinds het ontstaan in 2016 gaat het hard voor engineering bureau Artori: een onophoudelijke rollercoaster van boeiende projecten die elkaar opvolgden en een zoektocht naar de juiste mensen op de juiste plaats. Met vallen en opstaan hielden we altijd één doel voor ogen: het succesverhaal van onze klanten realiseren.

Tijd om even terug te blikken én vooruit te kijken.

Artori - 2023-2024

Productinnovatie: samenwerkende teams voor unieke oplossingen

Teamwork is the key to success tijdens het productinnovatieproces. Het is dan ook dankzij de  efficiënte samenwerking tussen de innovatie- en ontwerp-experten van Artori  en de product-experten van onze klanten dat we tot unieke oplossingen komen voor complexe uitdagingen. Ontdek hoe het ideale samenwerkingsverband eruitziet. 

Artori - samenwerkende teams productinnovatie

Een circulaire toekomst met koffieafval

Vandaag lichten we het tipje van de sluier van een case in progress, in opdracht van het Belgische Grounds up. Deze innovatieve startup richt zich op het verwerken van koffieafval tot waardevolle, circulaire grondstoffen en schakelde Artori in voor de ontwikkeling van een symbolisch product. 

Artori - Grounds up

Steven Van den Bremt over het belang van productinnovatie

Vandaag geven we het woord aan Steven Van den Bremt, medeoprichter van en product development director bij Artori. Hij geeft hij zijn visie over productinnovatie, de methodes  die Artori hiervoor aanwendt en het belang van de kruisbestuiving van de productkennis van hun klanten, het testen bij hun doelpubliek en de productiemogelijkheden van de partners van Artori.

Artori - Steven Van den Bremt