Blog

Bij Artori zitten we nooit stil en onze grijze massa draait altijd op volle toeren. Af en toe laten we een stukje van onze hersenspinsels en inzichten los in onze blog. 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Ik schrijf me in

Kan design ervoor zorgen dat een product niet alleen mooier maar ook beter wordt?

Ook al is een plooikrat een technisch product, dat sluit niet uit dat er over het design wordt nagedacht. Voor de ontwikkeling van de revolutionaire Foldaway vouwkrat vonden we het belangrijk om de vormtaal van Didak in de kratten te verwerken en hun branding zo goed mogelijk uit te spelen. En dit zowel in open als gevouwen toestand van de krat.

Artori - Didak Foldaway

What’s in it for me? Benchmark als stimulans voor innovatie

Didak Injection, bekend om zijn drang naar innovatie en duurzame productie, stelde 3 concrete eisen voor de ontwikkeling van de Foldaway, hun revolutionaire vouwkrat. Hoe zorg je ervoor dat je product voldoet aan alle 3 de eisen van de professionele markt, daar waar de meeste concurrenten slechts voldoen aan 1 of 2 van deze eisen? 

Vanuit die vraagstelling nam productontwikkelingsbureau Artori de kratten van de concurrentie nauwgezet onder de loep en vertaalde het de eisen in 4 concrete parameters.   

Artori - Didak Foldaway

De Foldaway, een revolutionaire plooikrat die tegemoet komt aan alle eisen van de professionele markt.

Hoe vertalen we bij Artori de eisen van onze klanten in een concreet eindproduct? En hoe zorgen we ervoor dat een product zowel kostenefficiënt is en bijdraagt aan een groenere toekomst? We illustreren dit proces in een aantal artikels adhv een product dat we recent hebben ontwikkeld, nl. de Foldaway, een innovatieve kunststof vouwkrat, ontworpen in opdracht van Didak Injection.

Artori - Didak Foldaway

Project in de kijker: modulaire sensor VersaSense

VersaSense, toonaangevende leverancier van Enterprise IoT-oplossingen, klopte met een handvol vereisten aan bij Artori voor het redesign en de ontwikkeling van hun bestaande IoT sensorbehuizing. Mechanical engineer / projectleider Aaron nam het project ter harte en vertelt meer over de samenwerking met de klant, de uitdagingen en gebruikte technologieën.

Artori - VersaSense