Artori engineeringbureau

Passie voor productontwerp.

Scroll voor meer

Engineering bureau Artori zag het levenslicht in 2016, als passieproject van Steven Van den Bremt en Inge Demuynck. Sinds de oprichting ligt de nadruk op realistische ontwerpen die leiden tot succesvolle producten.

Inge staat in voor de dagelijkse leiding, project planning en budgettering terwijl Steven het creatieve en technische luik onder zijn vleugels neemt. Hierin worden ze bijgestaan door een ervaren team van ingenieurs en gespecialiseerde productiepartners.

Maak kennis met het team

100% toewijding voor kleine en grote spelers

Wil je je innovatietraject een boost geven, heb je een idee dat je wil omzetten in een maakbaar product of ben je op zoek naar kwaliteitsvolle productieondersteuning? Bij productontwikkelingsbureau Artori ben je aan het juiste adres. 

We dragen kostenefficiëntie hoog in het vaandel en blijven altijd trouw aan ons motto: beginnen bij het begin. Grote productievolumes of beperkte oplages: we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Dankzij onze jarenlange expertise en technologische knowhow zijn we de uitgelezen partner om het succesverhaal van starters en gevestigde ondernemingen te realiseren. 

Artori product ontwerp bureau

Because just like ARchitects we are TOtally committed to give the RIght direction to your product design.

Artori product design

5 redenen om met Artori in zee gaan:

  1. Een gedreven team met het hart op de juiste plaats
  2. Begeleiding van A tot Z
  3. Jouw eindproduct als uitgangspunt 
  4. Productie ondersteuning met gespecialiseerde partners
  5. 98% van onze ontwerpen gaat in productie

Eén van onze kernwaarden is toewijding. We willen ten allen tijde nauw betrokken zijn bij onze klanten en hun projecten. We go all the way… together!

Een gedreven team met het hart op de juist plaats

Inge
Managing director

Inge Demuynck

Eén van onze kernwaarden is toewijding. We willen ten allen tijde nauw betrokken zijn bij onze klanten en hun projecten. We go all the way… together!

Steven
Product development director

Steven Van den Bremt

Elke stap die je zet, elke keuze die je maakt in een productontwerp, bepaalt de productie- en eindprijs van dat product. Het is onze taak je stap voor stap te begeleiden en te adviseren in het ontwerp.

Artori - Aaron Lanneau
Mechanical engineer / projectleider

Aaron Lanneau

Ook aan een eenvoudig product gaat een uitgebreid proces en doordachte ontwikkeling vooraf.